lørdag den 31. december 2011

godt nytår


Godt nytår til alle i dejlige bloggere. glæder mig meget mere samvær med jer i det nye år.
Her har det været en hård ferie, men også god med vores børn. Jeg ku bare godt tænke mig nogle andre svigerforældre engang imellem, men de er jo ikk så nemme at skifte ud, når man gerne vil beholde manden.
Nu har vi gjort klar til at holde nytår her i huset i selskab med gode venner, så det vil jeg rigtig nyde. Vi blir 5 børn og 5 voksne, og for os alle tror jeg det blir hygligt. Ved børnene leger godt sammen og vi voksne også falder godt i hak, så kan det jo ikke blive bedre.
Vil til sidst vise jer et billed af vores kransekage til i aften. Pigerne har selv pyntet den og sat den sammen, i go ro og orden hehe. Jeg holdt mig til at fotografere. Jeg elsker at se, hvad de får ud af det.
Knus til jer alle.

mandag den 12. december 2011

tak


Tak til jer der fulgte med til min nye blog, men har nu bestemt mig for at beholde denne, da jeg ikk kan få den nye til at køre ordentligt. Undskyld besværet håber ikk i helt falder fra.
Tilbage til scrappen, jeg har efter lang tids scrap blokering fået lidt af lysten tilbage, her et LO lavet for nylig.
Det er endnu et med gamle billeder af silke, gamle og gamle ja det er ca 4 år siden. Men en del af min dårlige samvittighed, som blir bedre og bedre dejligt.
På billederne er vi ved at ordne hendes værelse i vores nye hus, vi har boet her et års tid inden det blev tid for dette rum.


God uge til jer alle, håber i nyder juleforberedelserne

søndag den 4. december 2011

ny blog

Et kort hilsen til jer alle. jeg har efter lang tids overvejelse valgt at lave mig en ny blog. Jeg håber rigtig meget, at I har lyt til at følge mig der og blive fast læser.
Mange mange jule scrap hilsner fra mig til dig.
Min nye blog : http://muffi35.blogspot.com/