fredag den 31. december 2010

tilbage igen

altså, typisk mig. Jeg havde glemt min kode og ku så ikk finde ud af at lave en ny. Oveni har jeg været i arbejdsprøvning, hvilket jeg egentlig troede jeg godt kunne. Selvom det ku blive hårdt. Men øv øv efter et stykke tid var jeg et nervøst, stresset vrag, der ikke var værd at samle på. Så jeg måtte opgive, da jeg kom helt ned i kulkælderen igen. Men for at se på det positive jeg kan finde, så fik jeg ringet til alle mine hjælpetropper og kom for første gang lidt hurtigt igang igen. Altså ment sådan at jeg denne gang havde gode fagfolk i ryggen og ikke mindst, har jeg fået to suveræne veninder, som virkelig er der for mig. Jeg vil gerne give dem en kæmpe tak. Kan slet ikke beskrive hvor dejligt det er, for første gang i mit liv, at mærke hvordan det er at have en rigtig veninde.
LIdt om scrappen, som jeg synes er kanon hjælp til at komme ovenpå igen. Inden min nedtur var jeg heldigvis begyndt at scrappe fødselsdagsgave til mine svigerforældre. De holdt i juni i år 70 års fødselsdagsfest. De bad mig fotografere, hvilket jeg nød rigtig meget. De ønskede selv de gængse parfotos ved bordene og ellers knipsede jeg bare af. Jeg elsker at "fange" de uopstillede motiver, som de proff fotografer normalt ikke fanger. De holdt en rigtig god fest og vi nød det alle, vejret var bedre end godt og vores børn hyggede sig for vildt.
Nå men tilbage til udgangspunktet, scrapgaven. Svigermor har fødselsdag d. 26. december og svigerfar d. 27. og hvert år aner vi ikk hva vi ska finde på i gave. Så jeg spurgte husbonden min og han var med på ideen. Jeg valgte at scrappe siderne ens hele vejen igennem i deres stil. Derfor var det god aktivitet for mig, da jeg inden min nedtur havde bestemt udseendet at scrap siderne. Så jeg ku bare knokle på uden at skulle tage stilling til noget, rigtig godt.
Var så meget spændt på at give dem gaven, og som jeg håbede blev de rigtig glade og nyder meget at kigge i albummet. Jeg satte det hel ind i et læderalbum, da jeg ved, det lige er min svigermor. Har desværre ikk fået taget billeder af det færdige album, men vil lige prøve at vise et par fotos derfra.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar