mandag den 31. januar 2011

tilbageblik

Har fået en ide af en god veninde, nemlig det at skrive en god ting ned hver aften, som der har været i løbet af dagen. I den sidste tid har jeg tænkt meget over året 2010, og nu vil jeg prøve at opsummere de gode ting, der er sket for mig i løbet af 2010.
- at jeg i en periode prøvede at have det bedre end jeg nogensinde før har haft. Vildt dejligt at prøve, for så ved jeg det kan lade sig gøre.
- at jeg har fået de bedste, dejligste nye veninder. 
at jeg for alvor er kommet i gang med at scrappe - hvilket leder hen på næste punkt.
- at jeg er kommet med i Kjellerup ScrapChicks -en herlig klub hvor vi bl.a. snakker og inspirerer hinanden
- at jeg har den dejligste mand og de skønneste børn
- at jeg har fået lyst til mange ting igen, som jeg godt kan lide at lave: strikke, hækle, brodere, scrappe, sy og ikke mindst fotografere

Er nu også rigtig kommet i gang med at kigge på alle i andres spændende blog, hvor er det bare herligt at se og læse.
Nu vil jeg give mig i kast med at scrappe videre på en gave, så det fortælles der ikke mere om her, he he, god aften til jer alle.

lørdag den 29. januar 2011

argh


kender I det, når der aldrig er noget der fungerer og alt bare ikke kører. Sådan en dag har jeg haft i dag, øv øv. Spild af god weekend.
Nå men, for at få humøret lidt op igen, sidder jeg nu og kigger på nogle af mine LO, og vil lige vise jer denne jeg har lavet for nylig. Jeg har som regel godt med farver på, men jeg skal love for denne er blevet overdænget. Men den gør mig i godt humør, både pga. farverne,  men også pga. de dejlige billeder af vores datter og minderne omkring billederne.
Håber ikke I bliver helt forskrækkede over min første scrap fremvisning :-)

mandag den 3. januar 2011

billeder til sidste indlæg




















vores dejlige piger sammen med bedstemor og bedstefar, der holdt fest




 Fotograferede begge pigernes fødder efter festen. De blev også scrappet til bedstemors album. Inden festen var der fint neglelak på tæerne. Efter sås det ikk så meget for skidt, synes faktisk fødderne ser helt rene ud på fotoet i forhold til, hvordan jeg husker det.



Festen begyndte til frokost, og fra starten spurgte Silke ,her er hun 4 år, hvornår ska vi sove. Jeg tænkte, det var da mærkeligt, da hun aldrig sidder stille og ikke er træt. Efter mange gange gik det op for mig, at hun glædede sig så meget til at overnatte i hytte på campingpladsen. Derfor ville hun gerne snart sove.