lørdag den 24. marts 2012

typisk mig

Min hukommelse er ikke altid lige god, og der hvor jeg havde skrevet koder ned til min blog, var pist borte. Hold da op et mas, og sikke en tid, der så kan gå. Men endelig gik der et lys op for mig her til morgen.
Håber alle har det godt, og jeg kan nu endelig blogge igen, dejligt.
Jeg havde en god dag til convention, men  men bette pigen blev syg mens vi var afsted, og hende havde jeg så grædende i telefonen nogle gange. Puha det kan mit moderhjerte godt nok ikke klare. Jeg græd nærmest.
For tiden er vi hundesittere for en 7 måneder gammel cocker spaniel, dejligt med sådan en slags liv i huset, og jeg kommer ud at gå, i det dejlige selskab med Uffe, som hunden hedder. Hvilket jeg er elendig til. Så lækkert når Uffe kigger med de sødeste øjne og springer glad rundt, når snoren findes frem.
Er lige blevet færdig med at pynte disse mapper til pigerne. For mig er det nærmest som en eksamensopgave, at pynte dem, og i det hele taget finde på hvad jeg skal gøre, for at det er godt nok. Man er jo sin egen værste kritiker, og det er jeg altfor meget, men desværre blir man jo, hvad man hører meget. Så nu prøver jeg at få mig selv væk fra dette, det er godt nok svart. Men rart, når der sker en smule.
God weekend til aLLE.

1 kommentar:

  1. Det er da nogle flotte sommerfuglesværme, du har lavet på de album. Dem kan du godt være stolt af.

    SvarSlet