fredag den 20. maj 2011

sikke en uge, uden vaskemaskine

I lørdags var der løb i byen, og især vores ældste datter elsker det og løber pænt stærkt. Vi meldte dem begge til et børneløb på 1,5 km. Vi gik ruten om morgenen, så hun, Lærke var sikkert på vejen. Det var sandelig også godt, for hun løb det på 7min 30 sek, PUHA godt mor her ikk sku følge med. Jeg havde problemer nok med at følge silke på 5 år. Hun ville absolut ikke, men jeg fik hende overtalt til at gå turen sammen med mig. Jeg sagde gå, men da løbet satte i gang, løb barnet, jo så med mor her halsende bagefter. For jeg er ikke i noget, der ligner form. Hun tog så turen på godt 11 min. med mig stædigt halsende bagefter, hehe.
Lærke kom ind på 1. pladsen og vandt et gavekort til byens butikker på 200 kr, ej hvor hun var sej og stolt.
De sidste dage er det blevet til disse 3 LO. Den første sætter jeg på hos Skissedilla #112.I dag inviterede vi lige os selv en tur til sviger mekanikken på campingpladsen. <Synes lige jeg trængte til pause efter at vaske tøj, ikk bare det sædvanlige, men har været uden vaskemaskine i 9 dage, og du godeste det hober sig op. Pigerne var blevet godt trætte af det, for de måtte i noget tøj de absolut ikke ynder at gå i.
Onsdag bød på en meget tiltængt hygge/shoppe tur med den dejligste veninde, lige hva jeg trængte til. Hun viste mig så lige en butik, jeg ikk kendte, men det er ikke sidste gang jeg er i den :-)

3 kommentarer:

 1. Skønne festlige layouts med masser af aktivitet.
  God weekend.

  SvarSlet
 2. ps ; )
  En uge uden vaskemaskine lyder som et mareridt ; )

  SvarSlet
 3. masse fine Loer, koselige minner å ha om sånne barneleker!Stilig med misten!

  Husk å lagre riktig neste gang! Oppskrift i egen fane på Skissedilla!

  TAkk for bidrag!

  SvarSlet