mandag den 25. juli 2011

ferie uden internet

eller næsten uden, forbindelsen er så dårlig så jeg ikk kan oploade billeder. Så det er noget siden, jeg har gjort noget ved min blog. Gad vide om det er derfor jeg i dag kunne skrive på andre blogge, for det har jeg ikke kunnet længe.
NÅ men , vi har været i sommerhus, og selvfølgelig med scraptingene, dog ikke helt med min mands gode vilje. Han har intet imod jeg scrapper der, for så har han fred. Nej det er på grund af fylden af scrapsagerne, hmm det fylder da ikk så meget.
To af de LO jeg har fået lavet er disse. For en gangs med helt nye billeder. Jeg har jo prøvet at få scrappet barnets bog til pigerne, så det er gamle billeder. Var rigtig sjovt med helt nye. Billederne har Lærke taget af sin lillesøster mens vi plukkede kirsebær i haven. Jeg havde gang i stiger, og det kan Silke ikke stå får. he he. Hun fik heller ikk plukket noget, men klatret en masse, dejligt.Jeg kan jo godt lide farver, og har sat mig for at jeg ikke må købe mere papir, før jeg næsten er i bund med det jeg har. Egentlig en god udfordring, for synes tit, at når jeg har set meget på papiret, kan det godt blive svært at bruge og ikk helt så spændende mere.
Go ferie/bsgferie til jer alle :-)

2 kommentarer:

 1. Det er to flotte sommerlayouts!
  God ide at bruge gammelt papir op før der kommer nyt. ( Bare jeg havde gjort det. ; ))

  SvarSlet
 2. Det er da nogle flotte og sommerlige layouts. Dejligt papir til de skønne billeder af dine piger.

  Hæhæ. Jeg har også visse pakkeproblemer, når vi tager i sommerhus med scrapsager. Man må vælge om man vil have skiftetøj og mad med - eller scrapsager....næsten...Det er utrolig hvad det fylder.
  Nogen bruger at lave kits til den slags ture, men det dur jeg altså ikke til. Jeg vil helst have alt med... Men min mand er meget overbærende med mig. Jeg tror ikke han kan overse en weekend, hvor konen ikke kan scrappe....

  SvarSlet