søndag den 14. august 2011

Opdagede lige en læser mere, JUBIII.
Så er familie ferie ovre, øv, men vi kan tænke tilbage på en dejlig ferie. Planen var ikk så meget, pga. finanserne. Men heldigvis, kan man godt sige, havde vi købt sæsonkort til djurs sommerland inden min mand blev fyret. (han har fået nyt job) og min mor+gemal har lige købt sommerhus, som vi ku låne og kun betale for strømmen. Genialt, så det blev faktisk til en ferie på tre uger, hvor vi næsten ikke har været hjemme. Vi sluttede af med at tage på camping til Vildbjerg cup, som Lærke for første gang skulle deltage i. Det blev til  5 super gode dage, pigerne nød at kunne lege og cykle rundt med de andre børn, og vi forældre hyggede os. Som prikken over i'et vandt de deres aldersgruppe og fik hver en gulgmedalje et joggingsæt og en pokal til klubbe. Nej hvor var de stolte, og det var fortjentDet så så sjovt ud, for de kunne ikke løfte pokalen ret længe ad gangen, inden den sank længere og længere ned.
Træneren aftalte med, de måtte have den hjemme på skift en uge af gangen og nu har Lærke den, hvor hun genert og stolt viser frem.
Hvor er det dejligt når ens børn nyder det og har det godt.
Vi var også spændte på om silke ku finde nogen at lege med derude. Men det havde vi da slet ikke behøvet at tænke på, dejligt, dejligt.
Har tilbragt søndagen i selskab med Kjellerup scrapchicks, jeg har ikke scrappet i 14 dage, helt mærkeligt, så dejligt at komme i gang igen.
God uge til jer alle.

2 kommentarer:

 1. Velkommen tilbage til hverdagen...
  Og det lyder jo som en rigtig dejlig ferie, der nu er ved at være brugt.
  Herligt med den slags oplevelser for ungerne. Og man kan da også spore en vis stolthed i din datters øjne.

  Min nevø var for nogle år siden på et fodboldcup - og de vandt skam fiduspokalen. Det var det dårligste hold, der vandt den - men stoltheden over at få en pokal kendte ingen grænser...haha.

  SvarSlet
 2. sådan noget lignende har de også prøvet, de tabte alle kampe til et indendørs stævne og var meget slukørede. Men da de så fik overrakt en medalje, så smilede de over hele femøren, og var vildt glade. Dejligt

  SvarSlet