tirsdag den 31. maj 2011

sommerhus

Blir dejligt, i morgen aften kører vi i sommerhus, tæt ved Vesterhavet. Vi nyder alle 4 at komme afsted, bare det at komme hjemmefra. Godt at andre køber et sommerhus, som vi så kan låne, he he.
Nå men scrapsagerne skal selvfølgelig med.
Ellers er ugen gået rigtig godt. En af de dejlige scrapchicks, fik vores gruppe i den lokale avis, det var jeg ikk lige klar over, så da Lærke fik den af avisbudet, råbte hun: "mor du er på forsiden". Hun var imponeret, griner. Men det var fordi, vi sku lave arbejdende scrap værksted i byen. Rigtig sjovt at prøve og at snakke med dem der kom forbi. Tror da vi fik nogle nye chicks. Den ene kommer med sin familie og besøger os i sommerhuset. "har du så scrapsagerne med," spurgte hun, for så kan manden lige se hvad det er.
Har sat mig for at jeg skal have brugt en god del af al mit papir, inden jeg må købe nyt. Pyha. Meget af det er købt for 6-7 år siden, men da ku jeg ikke lave noget videre af det. Har fundet ud af, at jo bedre jeg får det prykisk, jo mere kan jeg. Især mit selvværd og selvkritik arbejder jeg meget med. Alt sksal være perfekt, også fik jeg intet lavet, for så blev det jo aldrig godt nok.
Hvor er det dog en befrielse nu, at jeg oftere og oftere laver noget, som jeg er godt tilfreds med. Her er nogle jeg har lavet de sidste dage.








Den sidste her har yngste datter lavet for noget tid siden. Hun er 5 år og lærer meget af storesøster, f.eks. at skrive dobbelt bogstaver, så de sku' selvfølgelig på. Hvis i kigger MEGET godt efter, (tror faktisk ikke det kan ses) men der står mor under den pink prinsesse krone. Da hun havde skrevet blev hun meget sur på mig over noget, jeg ikk kan huske, så først blev "mor" streget godt og grundigt ud. Det var så ikke nok, derfor prinsesse kronen og den blev banket meget godt fast.
Viser rigtig Silke, men heldigvis er hun for det meste en glad pige :-)
God lang weekend til alle

fredag den 20. maj 2011

sikke en uge, uden vaskemaskine

I lørdags var der løb i byen, og især vores ældste datter elsker det og løber pænt stærkt. Vi meldte dem begge til et børneløb på 1,5 km. Vi gik ruten om morgenen, så hun, Lærke var sikkert på vejen. Det var sandelig også godt, for hun løb det på 7min 30 sek, PUHA godt mor her ikk sku følge med. Jeg havde problemer nok med at følge silke på 5 år. Hun ville absolut ikke, men jeg fik hende overtalt til at gå turen sammen med mig. Jeg sagde gå, men da løbet satte i gang, løb barnet, jo så med mor her halsende bagefter. For jeg er ikke i noget, der ligner form. Hun tog så turen på godt 11 min. med mig stædigt halsende bagefter, hehe.
Lærke kom ind på 1. pladsen og vandt et gavekort til byens butikker på 200 kr, ej hvor hun var sej og stolt.
De sidste dage er det blevet til disse 3 LO. Den første sætter jeg på hos Skissedilla #112.























I dag inviterede vi lige os selv en tur til sviger mekanikken på campingpladsen. <Synes lige jeg trængte til pause efter at vaske tøj, ikk bare det sædvanlige, men har været uden vaskemaskine i 9 dage, og du godeste det hober sig op. Pigerne var blevet godt trætte af det, for de måtte i noget tøj de absolut ikke ynder at gå i.
Onsdag bød på en meget tiltængt hygge/shoppe tur med den dejligste veninde, lige hva jeg trængte til. Hun viste mig så lige en butik, jeg ikk kendte, men det er ikke sidste gang jeg er i den :-)

mandag den 16. maj 2011

festdag

Tusind tak til Karina, som har meldt sig som fast læser her hos lille mig.
Tog lige en flyvetur rundt i hytten, :-)
Burde nok egentlig ikke skrive lille mig. For nylig sagde SIlke til mig /hun er 5 år) "Mor, du er godt nok tynd heromme på ryggen, men på maven har du virkelig mange deller." Ku' godt nok ikk lade være med at smile, da hun samtidig smilte lidt, somom hun godt vidste, hun sagde noget sjovt.
Nyder at tænke på en fast læser mere her hos mig, lækker lækker.
Dagen i går brugte vi på bagarumsmarked. Pigerne har længe snakket om, at de gerne vil prøve det og de ønsker sig meget nye cykler, så vi har den sidste tid sorteret i legesagerne. Det var dog lidt kedeligt, da der ikke kom ret mange besøgende, men de fik da 75 kr hver til opsparingen. De syntes også det var vildt sjovt at stille op og rydde ned. Uden vi vidste det, fik vi stand lige ved siden af et hold gode venner og deres datter. Så der gik helt konkurrence i, hvem der solgte mest.















Har i dag været p besøg hos min søde mormor, hun havde en forsinket fødselsdagsgave til mig, det var disse fine grydelapper, hun havde hæklet.
Nå, trænger snart til en scrap date, så håber jeg finder en snart :-)

mandag den 9. maj 2011

scrap chicks søndag, yes



















I går var det igen tid til at mødes med scrapchicks, dejligt. Jeg glæder mig altid, dog bli'r det til mere snak og hygge end scrap indimellem, meeen det er jo nødvendigt, hehe. De to LO er hvad jeg fik lavet i løbet af dagen, Det næsten hvide foto på den øverste, er et foto af et skattekort, silke har tgnet i børnehaven. Som vi så brugte som skattekort i skoven lige ved siden af vores hus. En pludselig indskydelse, men super hygligt og vildt så meget pigerne gik op i det. Hvor er det dejligt, at sådan en lille impulsiv aktivitet kan give så meget glæde.
I dag har jeg scrappet hos en god veninde, super hygligt, en mere kom til. Som altid når vi tre scrapper sammen, ender det i meget store grineflip og meget ondt i maven. Hvor godt.
Håber alle har haft en ligeså god dag