onsdag den 29. juni 2011

1 år

Har moret mig med at tælle op, hvor meget/lidt, jeg har scrappet her på mit "første" scrapår.
Først og fremmest nyder jeg dog mest, at mange af mine indre blokeringer har jeg fået bearbejdet så meget, så jeg har formået at scrappe pigernes mapper. Hvilket jeg har drømt om siden de blev født, men jeg kunne ikke. Havde så meget skidt i hovedet at gamle ting/oplevelser, at jeg ikke kunne/turde. Så hold da op, hvor er det en fed sejr, at sidde med i dag. At jeg har fået scrappet så meget til deres mapper.
I løbet af året er det blevet til 299 LO og 4 minialbum og de 295 LO er sidder nu i pigernes mapper. YES.




















Sikke skævt de er fotograferet, hmm. Nå men viser disse to LO for at fortælle en af forskellene på nu og for et år siden. Dengang skulle alt være ens, lige fra hva pigerne lavede på billederne til LO'ets færdige udseende. Føj da, hvilket er helt umuligt at overholde. Blev derfor så glad, da jeg fornylig lavede disse to LO, og først bageefter opdagede, at de var forskellige.

Tak til jer der læser med, I sku bare vide, hvor meget det varmer

fredag den 24. juni 2011

ideforladt

Kan slet ikke finde ud af at skrive noget for tiden, mine tanker kører desværre de forkerte steder. Nogen gange er det bare træls, at kæmpe med den slags. Men fik da heldigvis lidt gode nyheder fra sagsbehandler i går.



















denne her er med et 4 år gammelt billed af silke, hun sku selvfølgelig passe storesøsters fastelavnsparyk, så guldhår overalt

søndag den 12. juni 2011

barselsgaver/dåbsgaver


For godt et halvt år siden blev jeg moster for første gang til den kæreste dreng, Sebastian. Selvfølgelig sku han da belemres :-) med lidt scrap, så det blev til dette mini album.









13 dage efter blev et hold af vores bedste venner forældre til den dejlige dreng, han er så kær. Han sku da også ha fornøjelsen af lidt scrap.

Det var rigtig sjovt at lave til babyer igen.
Må indrømme at jeg sidste år syntes, at mini album var noget bras. Men da nogle af de kære Scrapchicks lavede nogle, blev jeg alligevel interresseret, og nu synes jeg faktisk selv, de blev rigtig gode. Og hvor er det dejligt at give væk, var godt nok spændt på, hvad de syntes.





I dag står den på scrapchicks søndag, 7 timers scrap i selskab med dejlige, dejlige tøser. GLÆDER MIG. Er total solskoldet i dag, efter at ha set Lærke spille kommunemesterskab i fodbold i går. Er så hygligt at være med, og se hvor meget pigerne går op i det. Er imponeret over, de ku holde til at spille 5 kampe af 20 minutter og kun ha en udskifter. Hun var godt nok også brugt bagefter, men fik en flot medalje med hjem. Selvfølgelig havde jeg kameraet med, og fotograferede dem på podiet lavet af paller, he he

onsdag den 8. juni 2011

scrap i sommerhuset



















Min kære mand er ikk så glad, når vi drager i sommerhus og jeg tager alle scrapsagerne med. Men jeg udnytter hver ledig stund til at få brugt af alt mit papir (så jeg kan købe nyt) og få mapperne færdige til pigerne. Nyder så meget, at jeg er kommet så langt med det. Hvilket jeg ikk havde troet for nogle år siden.
Nu står den på rengøring, ogrydning også skal vi da spise i haven.
God dig til alle

onsdag den 1. juni 2011

Scrappehuset.


Denne gang hos Scrappehuset skal man lifte et LO lavet Kinsey Wilson. Sådan her ser min ud.
Jeg har ladet mig inspirere af alle cirklerne og farverne. Det er af Silkes første klipning, og selvom det er bedstemor, der klipper, synes hun ikk helt om det.