onsdag den 22. februar 2012

ferie og fødselsdag

I sidste uge holdt pigerne og jeg ferie. Det blev en rigtig dejlig uge, som fløj afsted. Vi var både herhjemme men også afsted med dejlige venner.
Tirsdag havde jeg fødselsdag, og vi plejer, at den der har fødselsdag skal blive i sin seng, så kommer de andre ind med gaver, mens de synger fødselsdagssang. Pigerne vågnede næsten samtidig, og fløj nærmest ud af sengen, mens jeg fik besked på at blive liggende. Så ku jeg ellers høre, hvordan de snakkede om at finde gave og tegninger. Silke havde (fik jeg at vide senere) gemt sin i sin nye skoletaske og ku ikk lige få den op så hurtigt. Så Lærke ventede på hende også kom de ellers gående ind i soveværelset, mens de sang og bar gaven sammen med tegninger og kort ovenpå. Lærke havde selv skrevet, meget hemmeligt aftenen før, hehe. Men hold da op, der blev jeg godt nok rørt og endnu mere glad og lykkelig. Så er der da ikke noget bedre.



Er lige blevet færdig med dette sjal, som er blevet solgt, jeg flyver helt. Mit første, der er solgt. Har selv designet og udregnet mønster, synes det er rigtig sjovt at prøve at få det til at passe. Var godt nok en udfordring at få snonongerne til at sno sammen samtidig med indtagninger, men synes at det er blevet rigtig godt.
Tænk st kunne sige det, dejligt

3 kommentarer:

  1. Tillykke med fødselsdagen :)
    Det lyder rigtig skønt den måde du blev fejret af dine piger. Heldige dig, de gør det jo fordi de elsker dig! :)

    Skønt sjal, og tillykke med dit første salg også.

    Mvh Ása / sunadottir.blogspot.com

    SvarSlet
  2. Det lyder som en dejlig fødselsdag. Tillykke med den!
    Superflot sjal og sikke et arbejde!
    God weekend.

    SvarSlet
  3. Det der så fedt dit sjal! Eller nu er det jo ikke dit længere, men smukt er det jo stadig!

    SvarSlet