torsdag den 30. september 2010

impulsiv er godt

sikke en dejlig dag, det blev i dag. Nina skrev om jeg var klar til at lege med papir og det ska man jo ikk spørge mig om to gange. SÅ jeg pakkede og fik lavet to LO, lækkert. Var nemlig gået helt i stå, så det var bare rigtig godt timet Nina.
Vi endte med at hente børn og fortsætte og så hive mændene med til fællesspisning, hvor er det dog rart med sådan en gang afslappet impulsiv selskab. Det lød da godt nok fint med de ord, men godt var det og helt nede på jorden, dejligt.
Vi fulgtes til gårdfest på skolen, hvor lærke sku optræde. Det gik vildt godt og hun var så stolt. Synes det er vildt, at hun tør danse foran så mange. Det sku lige ha været mig, føj da. Dejligt når ens børn er så spændte og optaget af noget. I aftes var det ikk sommerfugle, hun havde i maven, men hvaler, som baskede med halerne:) Nå det er blevet alt for sent dor lille mig, så godnat og tak for en rigtig dejlig dag

mandag den 27. september 2010

picasa

har i dag været på et lille picasa kursus, så jeg kan nu øve mig i at lave mine fotos endnu bedre til at scrappe, dejligt. Dejligt at ku' gøre nu, så jeg er tilfreds:-) Ska ellers tit meget til.
Ser rigtig meget frem til scrap convention på lørdag sammen med dejlige personer, jeg har lært at kende gennem scrap schicks. Blir bare så godt. Er spændt på at se, hva convention helt præcis er for noget.
Mens jeg skriver, morer jeg mig over vores lille killing. Den suser rundt og afprøver alle mine stoffer m.m. på sin helt egen måde. Vi /(pigerne og jeg) har længt om længe fået overtalt farmand til at få en killing. Sikke en glæde den kan gi' til et par piger. Hvor der før var trætte og småsure børn at vække om morgenen. Er det nu en helt anden sag, bare mini perle, som den hedder, er med.
Nå, må hellere til at se dyner, tak for i dag.

søndag den 26. september 2010

intro

Lavede egentlig denne blog for at fejre, jeg er på vej ovenpå efter en lang periode med depression. En af de gode ting, jeg har fået ind i min hverdag igen, er håndarbejde, alt det kreative. Det havde jeg glemt/ ikke haft overskud til, men det er jo netop noget af det, som jeg har utrolig meget glæde af. Samtidig elsker jeg også at fotografere og har altid gerne villet lave scrapbøger til mine børn i stedet for de gængse "barnets bog". Som jeg altid synes vil ha tingene med, enten for lidt eller for meget. Min kære mand sukker nogle gange over alle mine fotos, men jeg elsker dem. Samtidig er det en utrolig god terapi for mig at arbejde med det hele, da det netop også drejer sig om mange ting, som jeg synes er svære. Nå, er lige nu ved at begynde på et nyt hækle projekt. Har som regel gang i to-tre ting som jeg kan ha med alle steder. Billed kommer senere, når der er noget at fotografere.

torsdag den 23. september 2010

scrapaften

Så nåede vi endelig til i dag, der byder på scrap aften, fantalastisk. Glæder mig til knevr, hygge og scrap. Så må vi se, hvor meget der bliver lavet.

onsdag den 22. september 2010

blog debut

Med god hjælp fra fru Maansen har jeg fået lavet denne blog, men hold da op, hvor er det svært at finde ud af. Glæder mig til når det hele sidder i fingrene.