fredag den 11. marts 2011

uuuhhh glæder mig


Glæder mig så meget til i morgen, til min 2. convention. Alt er pakket, manden i byen og jeg ser x-factor med pigerne. Ren py party med madrasser på gulvet foran tv'et.
Den anden dag var en af mine klodsede dage, væltede fx. min cola udover det LO og dims, jeg havde på bordet foran mig, bagefter hamrede jeg hovedet i hjørnet af dørkarmen, da jeg sku hente karkluden. Imponerede hvor meget der kan ske af sådanne ting, hehe.
Nå men vi har jo haft et par rigtig lækre dage vejr vejr mæssigt - glem alt om i dag med regn, hagl og blæst - af det gode vejr kom jeg til at tænke på det LO jeg lavede til sidste convention i efteråret. Billedet er af vores dejlige datter Lærke, en ren humør spreder. Vi inviterede et hold dejlige venner med på gåtur omkring Almind sø, en rigtig lækker tur natur mæssigt. Begge piger sku også lige prøve alle klatretræerne og tro mig, dem er der mange af på den tur. Teksten på LO'et har jeg klippet ud af et fejl foto, taget med det gamle kamera, inden vi fik digital. Jeg syntes det passede helt perfekt med de orange nuancer til foto og LO. På selve fotoet kigger Lærke ned i et gammelt hult træ, vi fandt på vores tur. Heldigvis var der også hul i bunden af træet så vi ku tage dette billed af hende.

1 kommentar:

  1. Det er simpelthen det lækreste foto af Lækre! Det er virkelig et kodakmoment!

    Skønt LO!

    SvarSlet