lørdag den 24. september 2011

travlt

Synes det har været sådan en travl uge, pyha. Så er det rart at ha lørdag aften hjemme sammen med familien. Om lidt står den på bingo banko, det er pigerne helt vilde med. Har i ugens løb udfyldt papirer til kommunen og ringet en masse steder, hader det.
I sidste weekend var der banko spil hernede i byen, pigerne fik en plade hver, og fik hver banko tre gange. De var total seje bagefter. På et tidspunkt sagde silke, åh jeg er træt, gider ikk mere (hun havde siddet stille forbavsende længe hehe). Det næste tal de råbte op havde hun så banko på, sjovt nok var hun ikk træt mere.
Lige et LO tilsidst, har haft en rigtig god krea periode, men da jeg så prøvede at lave udfordringernne til convention gik jeg i stå. Irriterer mig at jeg ikke engang kan lave sådan en opgave uden at gå i stå, fordi jeg kræver så meget af mig selv, og derfor så ikke tør gøre noget.


Fortsat god weekend til jer alle

3 kommentarer:

 1. Super dejligt layout i skønne farver og dejligt billed!
  God weekend.

  SvarSlet
 2. Rigtig sødt layoyt - og sjov titel.
  Flot opsætning og afsindig flot bort du har lavet.
  Du er ikke alene om det manglende lo til convention denne gang. Jeg lavede sidste gang, og brugte utroligt lang tid på det. Helt urimeligt - af samme årsag som dig. Men måske kan du lige pludselig...hvem ved ?
  Jeg blogger mens familien ser Bingo Banko......så jeg kan HØRE det. Det er meget populært hos Henriette, og far skal krydse af...ikke at det betyder det store arbejde. De får sjældent pladen ½ fuld.
  Der har I nok bedre held i spil....

  SvarSlet
 3. Den turkise er hero arts papir:
  http://kreativefornemmelser.dk/papir-karton-til-stempling-80/hero-hues-layering-papers-pool-3-colors-12-2109.html

  SvarSlet