fredag den 14. oktober 2011

efteråraferie

Jeg pakker på livet løs, så vi kan komme på campingferie, når gemalen kommer hjem fra job. Pigerne glæder sig helt vildt og jeg glæder mig også som et barn. Vi skal afsted med et hold venner i hver vores gamle campingvogn. Så vi laver et antikhjørne på pladsen, hehe.
Oveni trænger jeg rigtig meget til familie og venne hygge, efter en hård periode i min sygdom.
Nok om det, nu et billed af et projekt, som endelig er blevet færdig.


Har det sidste 3/4 år sat mig selv på den prøve at jeg ikke må købe nye materialer, hverken til scrap, scraå, hækling osv.
Var svært i starten, men blev rigtig sjovt at finde på hvad man kan bruge det man har, til.
Lærke har i land tid ønsket sig et af de der langhårede tæpper, man ser i butikkerne. Så en dag jeg gik på opdagelse i kælderen (ja jeg mener opdagelse, der er pænt todet, hmm) fandt jeg et stykke af sådan noget skridsikker "stof" fx. til at ligge i bunden af køkkenskuffer. Dette har huller på 1*1 cm, så ideen blev, at det måtte jeg kunne lave som en slags rya tæppe med alle mine garnrester.
Blev temmelig ensfarvet, da jeg var i gang, så spurgte Lærke om jeg ikk sku lave hendes navn. Tilsidst blev tæppet studset/klippet, det var hun selv med til også var den færdig, og ligger nu på hendes værelse. Men sikke da en masse stumper, vi fik klippet af. Det blev gjort på familie tur i sommerhuset og gulvet var mildt sagt fyldt. Så måtte lige i gang med støvsugeren. Havde nok også støvsuget herhjemme, hehe.
Nå DJurs sommerland skal også besøges godt og grundigt, så vi kan få alt ud af vores sæsonkort. Hold op det blev bare familie ferie, så det basker.
God ferie til jer der skal ha ferie og gode dage til jer andre :-)

3 kommentarer:

 1. Fedt tæppe til din datter. :0) Kan lige forestille mig alle de garnrester på gulvet.
  Rigtig god ferie. Det lyder dejligt med camping - det elsker jeg selv.
  Vi har også alle 4 ferie her i en hel uge (for en gangs skyld!) - og det er dejligt. Vi skal bl.a. nogle dage i sommerhus.
  Hyg jer.

  SvarSlet
 2. Sjovt og kæmpe arbejde med det tæppe.
  Rigtig god ferie!

  SvarSlet
 3. Sikke dog et arbejde. Men flot resultat - og dobbelt så sjovt når du har kunne bruge ting du alligevel havde.
  Heldige Lærke med sådan en kreativ mor.

  God campingtur. Håber det må blive gode dage med hygge og afslapning.
  Vi tager i sommerhus nogle dage med bla scrap-oppakning. Så må vi se om der også bliver plads til lidt tøj og madvarer.....

  SvarSlet