torsdag den 3. november 2011

Endelig

Endelig har jeg lidt overskud til at skrive, har i lang tid ikke haft lysten til at scrappe, øvøv. Det er ellers sådan en god terapi. Meeen tror det er ved at vende en smule tilbage efter vores scrap komsammen i lørdags. dejligt.
Tænker lige nu meget i julegaver, om hva pigerne og jeg selv kan lave, både for at glæde og for at spare lidt penge. Hvilket jo kan være nødvendigt. SÅ søger gode ideer..

Billedet her er fra vores efterårsferie, vi tog i vores antik campingvogn til auning og var der 9 dage. Auning fordi vi i foråret købte sæsonkort til Djurs sommerland. Så det blev en dejlig billig ferie, men kanon go' og hyggelig ferie.
Pigerns synes det var helt fantastisk.
Djurs havde så lavet gratis toupering og hårfarve, så 4 ud af 5 dage derude, fik det hekse frisurer, hvilket de syntes var totalt sejt. Har godt nok mange gode hår billeder til at scrappe nu, hehe
Håber i andre har haft en ligeså vidunderlig ferie som os.
Så lidt kulde og regn kan det sagtens lade sig gøre at bo i campingvogn i uge 42. Har moret os meget over alle dem, der syntes , at det da måtte blive for koldt
Stearinglys, gasvarmer og godt humør kan gøre meget. Dejligt

2 kommentarer:

 1. Godt at høre at du har scrappe-lyst. Det er altid et godt tegn.....
  Sjovt med det hår. Om det er pænt kan jo diskutteres...... Men sjovt er det. haha.
  Selvfølgelig kan man campere i uge 42. Nogen vintercamperer jo også, Det handler kun om det rette tøj og ikke mindst at udstyret er i orden.
  Men jeg må nok indrømme at jeg er blevet et luxusdyr efterhånden.....måske har det noget med alderen at gøre. Første gang vi havde taget dyner med på camping i stedet for soveposer, blev vi enige om, at nu var vi ved at blive gamle.

  SvarSlet
 2. Tak for din kommentar hos mig.
  Og så et svar: Der står seam binding BÅND. Det er det bånd, du ofte ser for øjeblikket på forskellige blogge. Her er det lyseblåt. Jeg har ikke kunnet finde det i DK, så jeg blev tvunget ud i at prøve denne, i scrap-kredse, velkendte side: http://www.wildorchidcrafts.com/ Uha det er billigt....og derfor dyrt....
  Båndet finder du her: http://www.wildorchidcrafts.com/index.php?main_page=index&cPath=180_132
  Bemærk prisen 8,17 dk-kr. for 5 m.
  Det er første gang, jeg har handlet der. Men det gik fint. Varerne kom efter 4 dage !
  Jeg har lige selv farvet noget af båndet efter denne video: http://www.youtube.com/watch?v=L5wpkmgWWcQ og så får båndet det rigtige krøllede look.
  Spørg igen hvis du er i tvivl.

  SvarSlet