torsdag den 31. marts 2011

Scrappehuset


Marts måneds udfordring hos Scrappehuset fik mig i gang med nogle billeder, som jeg ikke rigtig har kunnet få inspiration til. HERLIGT.
Ydfordringen består af: 1) ordet "skal", som på en eller anden måde skal bruges i titlen. 2) farven orange. 3) minimum 50 ord i tekst.
Ud af disse 3 skal man mindst bruge 2, jeg har så valgt at bruge alle 3 på denne LO.

Overskrift: Når jeg bliver stor så skal jeg være bager.
tekst: Kære Silke, du har i lang tid -i hvert fald det sidste halve år været sikker på, at når du bli'r stor, så skal du være bager. Du har også planlagt, at far skal bygge dit bagerhus. Det skal være i Ans, for så kan morfar nemlig komme at købe kager og franskbrød hos dig. Du har nemlig luret, hva' han godt kan li'. Du elsker jo at bage og tit, når jeg henter dig i børnehave, spørger du: "ska' vi ikk' bage en kage", mens du smiler dit dejlige smil. Der skal selvfølgelig også smages tit på dejen og den færdige kage.

tirsdag den 22. marts 2011

Skissedilla


Har forsøgt at lave en udfordring hos
Skissedilla #104
Så må vi se om jeg kan finde ud af at få den tilmeldt eller hva det nu hedder.

lørdag den 19. marts 2011

vente, vente, vente,

Hader al den ventetid fra kommunen, for at få min fremtid afklaret. FIk at vide sidst, at de var flere sygemeldte, og sagerne delt i to grupper. Min var så ikke i den gruppe der bliver taget først, så jeg skal ikke forvente at høre noget før den næste obligatoriske samtale om 3 mdr. Tænkte at det var rart hun fortalte det, men shit igen igen at skulle vente

søndag den 13. marts 2011

Dejlig weekend

er kanon træt, men går helt scrapamok og kan ikke snøvle mig i seng. Dejligt dejligt, må absolut være eftervirkninger efter convention i går. En fortrinlig med en masse gode indkøb og jeg fik scrappet på mine hemmeligheder - som jeg også har gang i nu - Kan næsten ikke vente til de skal foræres væk.
I dag sku Lærke spille fodboldstævne, de seje tøser gik total til den og blev nr 1 i puljen. Derefter vandt de finalen med eneste scorede mål lavet af Lærke. Rigtig godt det lykkedes hende, da det ikke så er hende der er målscorer. Nå men de fik alle en fin pokal, en fribillet til legeland og en t-shirt. SIdstnævnte str small- ææhhh hvorfor de store str til 8 åreige.
Ikke nok med det så var cooly girly fra børne mgp der og holdet blev fotograferet sammen med dem. Så sejt, syntes pigerne hehe
Her er pigerne  ved at starte på deres sejrsdans

























Sidste billed er det LO som jeg selv er allermest glad for, både fordi jeg synes er lykkedes rigtig godt og billederne er af en rigtig stor dag for Lærke.
Hold da op jeg er træt. men skal altså liiiige scrappe en smule mere inden sengetid

fredag den 11. marts 2011

uuuhhh glæder mig


Glæder mig så meget til i morgen, til min 2. convention. Alt er pakket, manden i byen og jeg ser x-factor med pigerne. Ren py party med madrasser på gulvet foran tv'et.
Den anden dag var en af mine klodsede dage, væltede fx. min cola udover det LO og dims, jeg havde på bordet foran mig, bagefter hamrede jeg hovedet i hjørnet af dørkarmen, da jeg sku hente karkluden. Imponerede hvor meget der kan ske af sådanne ting, hehe.
Nå men vi har jo haft et par rigtig lækre dage vejr vejr mæssigt - glem alt om i dag med regn, hagl og blæst - af det gode vejr kom jeg til at tænke på det LO jeg lavede til sidste convention i efteråret. Billedet er af vores dejlige datter Lærke, en ren humør spreder. Vi inviterede et hold dejlige venner med på gåtur omkring Almind sø, en rigtig lækker tur natur mæssigt. Begge piger sku også lige prøve alle klatretræerne og tro mig, dem er der mange af på den tur. Teksten på LO'et har jeg klippet ud af et fejl foto, taget med det gamle kamera, inden vi fik digital. Jeg syntes det passede helt perfekt med de orange nuancer til foto og LO. På selve fotoet kigger Lærke ned i et gammelt hult træ, vi fandt på vores tur. Heldigvis var der også hul i bunden af træet så vi ku tage dette billed af hende.

lørdag den 5. marts 2011

5 skridt tilbage og 10 frem.

Hvor er det bare dejligt efter en rigtig hård tid med sygdom endelig at få en dag, hvor det alt i alt er mere godt end dårligt. YES.
Kom afsted til scrap i det jyske, selvom det var hårdt at komme afsted, og det blev til en rigtig god dag. Pigerne var hos mormor, så jeg havde tiden for mig selv i morges. Ej hvor er det bare godt engang imellem kun at være sig selv. Lige hvad jeg havde brug for i dag.

Her et LO af Lærke og mormor, kan ikk lige forstå at min lille pige lige er blevet 8 år. Hold da op, kan virkelig se, at tiden flyver efter vi har fået børn, ligger jeg rigtig mærke til det.