lørdag den 27. august 2011

jaaaah

jaaaah, har fået en fast læser mere. Sku lige se herinde på min blog, og blev sååå glad, fordi jeg har fået en fast læser mere. Lækker, lækker.
er kommet hjem efter en rigtig hyggelig spejdertur. Havde helt glemt, hvor træt man bliver/hvor lidt man sover, når man sover sammen med en flok børn, hehe. Må indrømme jeg har fået mig en eftermiddagslur. Vi fik bl.a. et ordentligt tordenvejr, da børnene sku sove. Men de fleste troede på, at det var de store på natløb udenfor, der lavede sjov med deres lommelygter:-)



Dette er et mini album, jeg lige er belvet færdig med til en gave. Vi fik før sommerferien et brugt køkken (som var væsentlig bedre end det vi havde). Vi sku bare selv hente det.
De går meget op i deres have, så jeg fik lov til at fotografere, og har så brugt billederne til dette blomsteralbum album. Er faktisk blevet rigtig godt tilfreds. Sagde for et år siden, at sådan noget kom jeg aldrig til at lave, for det ku jeg ikke finde ud af, når det skal se "tilfældigt" ud.
Hvor er det bare dejligt, når det så ender godt.
Fortsat god weekend til jer.

fredag den 26. august 2011

på spejdertur.


Først lige et LO som jeg har lavet færdig i dag, kan mærke jeg er i en af mine usikre perioder, hvor jeg er mege lang tid om at tage stilling til, hvordan det skal være.
Så jeg skal klø på for tiden, så jeg kommer over den hurdle.
Nok om det. Lære er lige startet som spejder, og jeg som hjælpeleder. Første lejr starter i aften til i morgen eftermiddag. Glæder mig ligeså som pigerne. Silke skal også med, da gemalen skal til herre faødselsdag. Han nyder det da han skal overnatte der og vi først skal hentes kl. 14.00
God weekend til jer

mandag den 22. august 2011

scrap med pas svigerinde

Jeg har været så heldig at få den sødeste pap svigerinde og var her for at scrappe for første gang. De har besøgt os flere gange før, men denne aften kom hun uden kæreste og datter, for nu sku vi scrappe.
Var super hygligt.
Engang er det billeder, der er nogle år gamle, samt "gammelt" papir, da jeg jo har sat mig selv på sparetid. Dvs. ingen indkøb. FØJ.

onsdag den 17. august 2011

en stille aften

Sidder i sofaen med min pc og en kold cola. Gemalen er på farten og pigerne sover. Dejligt engang imellem at sidde for sig selv. Er endnu mere en nydelse for mig, da jeg slet ikke kunne sidde alene for nogle år siden. Så det er rigtig godt for os begge to.
Kan slet ikke beskrive hvor rart det er at kunne hvile i sig selv, når man aldrig har kunnet det før. Så jeg nyder endnu mere nuet og tiden med mand og børn. Bare det at være sammen, hygge sig, høre børnene grine og lege godt sammen.
scrappen er uundværlig, det er godt at lave både når jeg har det godt og når det går knap så godt. Så er super lykkelig for, at jeg er kommet i gang med denne vidunderlige hobby/interesse.
Her et LO af Lærke, til min barnets bog til hende



















Tilsidst god aften til alle, nu vil jeg scrappe:-)

søndag den 14. august 2011

Opdagede lige en læser mere, JUBIII.
Så er familie ferie ovre, øv, men vi kan tænke tilbage på en dejlig ferie. Planen var ikk så meget, pga. finanserne. Men heldigvis, kan man godt sige, havde vi købt sæsonkort til djurs sommerland inden min mand blev fyret. (han har fået nyt job) og min mor+gemal har lige købt sommerhus, som vi ku låne og kun betale for strømmen. Genialt, så det blev faktisk til en ferie på tre uger, hvor vi næsten ikke har været hjemme. Vi sluttede af med at tage på camping til Vildbjerg cup, som Lærke for første gang skulle deltage i. Det blev til  5 super gode dage, pigerne nød at kunne lege og cykle rundt med de andre børn, og vi forældre hyggede os. Som prikken over i'et vandt de deres aldersgruppe og fik hver en gulgmedalje et joggingsæt og en pokal til klubbe. Nej hvor var de stolte, og det var fortjent



Det så så sjovt ud, for de kunne ikke løfte pokalen ret længe ad gangen, inden den sank længere og længere ned.
Træneren aftalte med, de måtte have den hjemme på skift en uge af gangen og nu har Lærke den, hvor hun genert og stolt viser frem.
Hvor er det dejligt når ens børn nyder det og har det godt.
Vi var også spændte på om silke ku finde nogen at lege med derude. Men det havde vi da slet ikke behøvet at tænke på, dejligt, dejligt.
Har tilbragt søndagen i selskab med Kjellerup scrapchicks, jeg har ikke scrappet i 14 dage, helt mærkeligt, så dejligt at komme i gang igen.
God uge til jer alle.