mandag den 11. april 2011

Dejlig dag


Begyndte i går - i selskab med de kære ScrapChicks- på ScrappeHusets lille opgave, som lyder meget enkelt: Brug knapper: Har fået den lavet færdig i dag. 
Tekst på LO: De første mange gange, jeg tog dig med hen til vandkanten, vendte du om og løb tilbage - Derfor titlen HOMERUN.
Vi er på besøg hos mormor og Martin i sommerhus. På de 3 nederste billeder ses, at du blev rigtig interesseret i vandet. Både sjovt og spændende. D. 1/8-07.

Vildt så hurtigt tiden går. Tænkte ikk så meget over det inden vi fik børn. Men ska' da love for, at jeg lægger mærke til det nu, kan jo ikke komme udenfor, hvor gamle og store de bli'r.
Har været i haven i dag og fået taget en masse gode billeder af både børn og have - lige til at scrappe. Nu driller min printer så, så kan ikke komme i gang med dem.

2 kommentarer:

  1. du verden for et flott fargevalg, og for en genial måte å bruke mange knapper på....tusen takk for et flott bidrag til konkurransen hos ScrappeHuset

    SvarSlet
  2. Så hærlige knapper! Og jeg kan jammen se at du har danset på bordet sammen med Elisabeth i Huset, når vi andre var borte en tur... Koselig det! Takk for hærlig og fargerikt bidrag!

    SvarSlet