lørdag den 30. april 2011

Nydelse
















Nydelse er overksriften på dette LO. En af de første til mig selv. Lavet til en udfordring på scrappehuset. Kort fortalt er nydelse for mig: scrap, fotografere, min have/blomster, min hængekøje, høre vandfaldet ude fra haven.
Øv hvor er jeg for stresset nu, ska til min mors 60 års fødselsdag om lidt og jeg har både bordkort og kager med. Selvfølgelig vil alt det her pc stads ikke lige som jeg vil.

tirsdag den 26. april 2011

En dejlig scrapaften i aftes endte i disse par sider. Har haft dem klar MEGET længe, men ikke haft inspirationen til det. Opdagede også at billederne på siderne er taget for 4 et halvt år siden, hold da op. Men super dejligt at få dem lavet og samtidig brugt noget af mit meget gamle papir.




















Båndet nedenunder har jeg fået fra min kære mormors gemmer, dejligt at bruge noget arvet.



















Sikke da en dejlig påaskeferie, selvom vi har været meget på farten, har jeg fået fotograferet i haven. (fotograferer jo ikk ret meget,  NOT) I dag cyklede en bekendt forbi, mens jeg fotograferede vores japanske kirsebærtræ - blomsterne spinger ud lige nu - Hun spurgte meget undrende, hvad jeg lavede, hehe.

fredag den 22. april 2011

påskeferie

Hjemme efter 4 dage i sommerhus uden internet forbindelse. Troede aldrig jeg kom til at savne det, så må vel bruge det en del. Men dejligt med forældre, der køber sommerhus, som vi kan låne. Som Silke sagde (hun er 5): "det er godt nok et flot sommerhus VI har, med et flot køkken og nogle flotte tallerkner." He he.
Oveni blev vejret bedre for hver dag, så forstår ikk lige, de selv ville bruge huset nu. Havde scrapsagerne med, dog under meget protest fra min kære husbond. Jeg fik bl.a. lavet en af gaverne til min mor. Hun blir 60 i dag, men vi skal først fejre på søndag. Her et billed af den:





De hvide sten har pigerne og jeg samlet på stranden ved deres sommerhus, som vi jo lige har været i. Så syntes lige de sku' på. Er første gang jeg har lavet sådan en, og det bliver ikke den sidste. Det var sjovt.
Har selvfølgelig fået taget en masse scrappe billeder, elsker jo at ha' kameraet med mig overalt, for tiden er silke da i det humør, at hun ikke vil fotograferes, men fik hende da alligevel.





Ellers dejligt med sådanne fridage, og afsted med børnene.

mandag den 11. april 2011

Dejlig dag


Begyndte i går - i selskab med de kære ScrapChicks- på ScrappeHusets lille opgave, som lyder meget enkelt: Brug knapper: Har fået den lavet færdig i dag. 
Tekst på LO: De første mange gange, jeg tog dig med hen til vandkanten, vendte du om og løb tilbage - Derfor titlen HOMERUN.
Vi er på besøg hos mormor og Martin i sommerhus. På de 3 nederste billeder ses, at du blev rigtig interesseret i vandet. Både sjovt og spændende. D. 1/8-07.





Vildt så hurtigt tiden går. Tænkte ikk så meget over det inden vi fik børn. Men ska' da love for, at jeg lægger mærke til det nu, kan jo ikke komme udenfor, hvor gamle og store de bli'r.
Har været i haven i dag og fået taget en masse gode billeder af både børn og have - lige til at scrappe. Nu driller min printer så, så kan ikke komme i gang med dem.

søndag den 10. april 2011

Skissedilla og scrapchicks


















Mit bidrag til Skissedillas udfordring er lavet med et efterhånden gammelt foto. Det er fra den første måned, vi boede her i huset, for 4 1/2 år siden. De to billeder er et før og efter billed af Lærkes værelse.
Tekst på LO: Du elsker at være med til forskellige ting. Du er rigtig god til det, og det er så hygligt, at du har lyst. På billedet sku' du i seng, meeeen ku' lige nå at hjælpe mor lidt. Derfor natkjole og vinterstøvler.
Har haft en dejlig dag i selskab med Scrapchicks og kom hjem til mand og børn næsten klar med mad på grillen og bordet dækket på terrassen. Lækkert.

torsdag den 7. april 2011

jubel igen

Ku ikke sove natten til i går, stod op kl to og kiggede herind og på Skissedella. Der fik jeg så et chok, var kommet i top 3 i ugens konkurrence. Gav rigtig godt til selvtilliden og en hård uge.
Vi ska ha 16 piger fra Lærkes klasse til fødselsdag i morgen, blir hygligt, men så er der da ikke flere fødselsdage inden 30. december. Dejligt. Dagen i dag er gået med at bage, så Silke var i sit es. Endte med bar mave og dej næsten overalt, så det var direkte i bad bagefter. Hun mente godt nok lige, hun godt få få neglelak på inden, hmm.

tirsdag den 5. april 2011

FEST FEST FEST

Sku bare lige en hurtig tur herind omkring. Opdagede så at der var kommet en fast læser mere, JUBIDUDUH. Tusind tak til Charlotte, jeg har svævet lige siden. Vores store pige ku ikk lige forstå, hvad jeg jublede for, he he.
Men er megatræt så ikke mere fra mig i dag.

Snart 1 års scrap fødselsdag

Kom lige til at tænke på, at det snart er et år siden, jeg kom i gang med scrapperiet, og hvilket år. Blev faktisk shang hajet (aner ikk om det staves sådan) ved at skrive følgende på fjæsen: "kigger scrappapir" og i løbet af 5 sekunder, det er ikke overdrevet, modtog jeg to invitationer til Kjellerup ScrapChicks.
Har fået ufattelig meget ud af det, både scrap mæssigt men også personligt. Har fået nogle super veninder, hvilket jeg aldrig troede, jeg skulle prøve. Nogle som er der når det hele bliver svært, hvor er man bare priviligeret så. Det er altså lidt nemmere at komme igennem det hele med nogen, der bakker op og forstår.
Godt der også findes psykologer, har godt nok fundet ud af, hvor dygtige de kan være.
Nå men tilbage til scrappen. Glæder mig for vildt til at mødes med chicks'ene på søndag, bli nu søndag.
I aftermiddag står den på mor Lærke shopping, henter hende fra skole også skal vi hygge. Morer mig over, at begge pigerne allerede går meget op i at prøve tøjet i butikkerne. Jeg kan ikke komme hurtigt nok ud af tøj butikkerne igen, men ska love for, at de nyder at prøve i prøverummet.

søndag den 3. april 2011

vidunderfuld weekend

Haft den dejligste weekend. Børnene overnattede hos bedstemor og bedstefar også fik vi besøg af 4 gamle venner. Det blev til en rigtig hyggelig og sjov aften med Risk. Vi fandt ud af at sidst vi spillede var Lærke helt lille og hun er så lige blevet 8. Føj hvor tiden da går stærkt og man får set vennerne alt for lidt.
De blev prøveklude på min evner med sugar paste. Det endte i denne pizza-kage. Vildt sjov at lave, især det grønne peber krævede nogle forsøg at forme.
















I eftermiddag opdagede Lærke så at påskeliljerne er sprunget ud i haven


















snuppede også dette foto af naboens blomster, er bare vild med den lilla farve.




div>













Har de sidste dage også knoklet med at få ordnet vores lille sø i haven, hold da op, jeg er ikke vant til at skovle og løfte sten m.m. Men synes resultatet er blevet godt,og det bedste er nu lyden af vandets rislen ned ad vandfaldet. Tror jeg skal ha hængekøjen hen ved siden af også ellers slænge mig der en af dagene

Skissedillaskitse #105


uhh, det er bare sa dejligt med nogle gode skitser. Skissedilla skriver lidt om forår, sommer og cykler. Derfor blev det egentlig dette foto af Silke på cykel, jeg bestemte mig for. Hun elsker at cykle og få fart på, derfor de forskellige ord: full speed, need 4 speed, let's roll, on the go wroom! Kan så godt li' hendes ansigtsudtryk på billedet.
Har prøvet mig frem med mist, dapper og sværte. Rigtig sjovt, men meget svært og udfordrende for mig, da jeg jo gerne vil ha' det hele efter mål/lineal og ikke det her mere tilfældige noget. Kan bare så godt lide det I andre får lavet på denne måde.